perjantai 5. lokakuuta 2012

The Mysterious Ticking Noise, eh?

Taas blogin parissa jälleen, pienenpienen tauon jälkeen! :) Tällä viikolla (ja myös viime viikolla) on vain ollut niin paljon kaikkea muuta että aika ei ole riittänyt blogin kirjoittamiselle. Onneksi on pahin koeviikko takana päin, eikä ensi viikolla ennen syyslomaa taida olla kuin ainoastaan kemian- ja historiankokeet.
Tähän mennessä kokeista on tullut melkein pelkästään kiitettäviä (joo ja en siis lukenut yhtään tai mitään) ja voi sitä riemua kun matikan kokeesta tuli pitkästä aikaa kymppi!

Mutta jätänpä nyt nämä turhat jaarittelut koenumeroista sikseen ja palaan takaisin asiaan, josta minun piti alunperin kirjoittaa. Viime viikko on mennyt aika sateisissa merkeissä, jonka takia en ole tallillakaan käynyt kuin kerran. Sateiset illat olen hyödyntänyt opiskeluun ja ah niin kehittävään touhuun kuin datailuun. Ja silti en ole saanut viikon aikana yhtään blogikirjoitusta aikaiseksi...:P


Äidinkielen tunnilla pitäisi harjoitella moduksia, mutta ajatukseni harhailevat kauas pois luokkahuoneesta, ja unohdan kokonaan maailman ympärilläni. Näin on käynyt jo monta kertaa, tämä ei ole ensimmäinen. Vihdoinkin kellon soitto havahduttaa minut ajatuksistani. 
Seuraavaksi on matematiikkaa, eikä huvita ollenkaan. Sama toistuu, eksponenttien laskeminen ja termien siirtely ei huvita ollenkaan. 
 Lopulta koittaa viimeinen tunti, joka on yhtä tuskaa.
Tyypillistä perjantaita.


" Vielä täytyy jaksaa, koko loppuelämä. Siitä sitä sitten vaan. "


Päivän naurut itselleni tuli tästä eli sitten tämmöinen loppukevennys:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti