sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Ilmoitusasiaa

Taas on kestänyt tämänkin postauksen kirjoittamisessa. Tarkoitus oli se, että kirjittaisin tänne ainakin pari kertaa viikossa, mutta viime aikoina se on tuntunut hyvin vaikealta. Kirjoittaminen olisi varmasti paljon mielekkäämpää, jos blogilla olisi lukijoita. Nyt on ollut vähän sellainen olo ettei kukaan noteeraa blogiani mitenkään, vaikka melko ison vaivan olen sen eteen nähnyt.
 Blogilla ei ole tällä hetkellä kuin kaksi lukijaa, ja tiedostan itsekin, että postaukset ovat hieman yksitoikkoisia; muutamia lauseita tekstiä ja vähän luontokuvia. Sen takia olenkin päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa monipuolisemmin. Olisi todella kivaa saada palautetta multakin kuin vakilukijoilta, niin vosi saada itsekin sitä innostusta blogin kirjoittamiseen. Aiheita olisi vaikka kuinka paljon mistä kirjoittaa. Lähiaikoina suunnitelmissa on myös tehdä blogille oma Youtube-kanava, jonne lisään videopostauksia sekä ratsastusvideoita.

Postausaiheita saa myös ehdottaa. Kommenttia voi heittää blogiin tai sitten sähköpostiini, joka on villasukanblogi[at]gmail.com.
2 kommenttia:

  1. Hei! Hieno blogi näyttää sinulla olevan. Postauksiin voisit ainakin kirjoittaa tekstiä jostain mielenkiintoisesta asiasta. Kuvia on myös hyvä olla, mutta ei liikaa. Luontokuvat ovat ok, mutta tilannekuvat voisivat antaa tekstillekin vähän potkua. Olet saanut blogin hienosti sommiteltua ja ulkoasu on kivan rauhallinen. Välilehtiin kaipaisin enemmän asiaa. Muuten tosi kivan näköinen blogi ja tsemppiä kirjoitteluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos älyttömästi positiivisesta ja rakentavasta kommentistasi! Ja joo, noita samanlaisia kuvia yksi toisensa perään voisi vähentää. Mutta kiitos kovasti kommentistasi ja vinkeistä. (:

      Poista