Minä itse


Eli blogia kirjoittelee 14-vuotias tyttö, (eli siis minä), joka liikkuu blogissa ja muuallakin netissä nimellä Riikka, ja joka käy peruskoulun kahdeksatta luokkaa. Blogia kirjoittelen pääasiassa omaksi ilokseni ja ajanvietteeksi.

Olen todella huono kertomaan itsestäni mitään, mutta yritetään nyt. Iän tuossa jo mainitsinkin, ja pituutta minulta löytyy 173 ja vähän päälle, ja painoa on sopivasti. Omistan silmälasit sekä puolipitkät hiukset, jotka olen värjännyt suklaanruskeiksi, mutta oikeasti ne ovat maantienruskeat. 

                               

Rakastan lukemista, eläimiä ja musiikkia. Olen vannoutunut Harry Potter- ja TSH-fani, ja musiikkimakukin kulkee melko lailla samaa rataa. Yleensä kuuntelen esimerkiksi Owl Cityä, mutta jos haluan rauhoittua tai fiilistellä mielikuvituksen mukana, laitan yleensä jommankumman elokuvien soundtrackit pyörimään. 
Omistan myös kaksi kissaa, joista voi lukea lisää Muut elukat-linkistä. 

Harrastan edellä mainitsemieni asioiden lisäksi myös harmonikansoittoa sekä ratsastusta. Olen käynyt soittotunneilla ensimmäisestä luokasta lähtien, eli nyt on menossa kahdeksas vuosi. Ratsastuksessa tulee ensi kesänä kuusi vuotta täyteen. Aloitin ratsastuksen ratsastuskoululla, mutta lopetin neljän vuoden kuluttua, ja pidin syksyn taukoa siirtyessäni yläasteelle. Talvella ja keväällä kävin satunnaisesti ratsastamassa kaverini luona heidän toisella ponillaan, ja kesällä menin ratsastusleirille. Viime kesän lopussa aloin ratsastamaan nykyisellä vokrahevosellani, Hanilla. Käyn pari-kolme kertaa viikossa itsenäisesti hoitamassa ja ratsastamassa sillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti